Now you’re just somebody that I used to know!

Liefde,

Verliefd zijn, houden van. Al die hartjes overal. Dat gevoel, dat gevoel in je buik. Bij elkaar willen zijn, elkaar willen aanraken. Die ogen, die blik.

Ik ben niet super snel verliefd (denk ik), maar soms wel op onmogelijke mensen. Toch is het verliefd worden een stuk sneller en gemakkelijker dan elkaar weer los laten. Voordat je er aan begint weet je hoe je leven is, weet je hoe je er in staat. Als het eindigt weet je hoe het leven met degene is. Maar weet je niet meer hoe je er nu bij moet staan. Je weet heel erg goed hoe je er bij wilt staan! Je wilt onafhankelijk zijn, je wilt niet boeien wat degene doet, wat degene denkt enz. misschien wil je zelfs wel vrienden zijn.

Je weet heel goed wat je wilt. Is dit ook mogelijk? Kun je echt vrienden zijn? De volgende vraag is dan: wil je ook echt vrienden zijn? Als vrienden hoor je de verhalen aan hoe leuk degene het heeft of hoe vervelend, zie je hem/haar flirten, dansen, praten op de manier hoe er ooit tegen jou gepraat werd. Je mag het aanhoren, maar niet meer zo dichtbij komen als eerst. Want dit is niet meer jou plaatst. Kun je echt jezelf die plaats geven? Weet je echt de lijn tussen ex en vrienden?

Wil je geen vrienden zijn? Elkaar negeren, net doen alsof degene niet bestaat en verder gaan met het leven alsof er niks is gebeurt? Voor mij is die lijn bijna onmogelijk. Meestal gaat het eerst goed (of lijkt het goed te gaan). Uiteindelijk werkt het gewoon niet (voor de ander). Met pijn in mijn hart.

Ooit zo goed samen, nu toch zo ver weg.

Ooit alles delen, nu nog geen blik naar elkaar toe wagen.

Ooit zo verliefd, nu dichter bij haat.

Toch zal ik na pijn die ik heb meegemaakt niet opgeven in liefde! Het is ook zo mooi. Zo fijn. Iemand geeft om JOU. En heb je nu niemand? Die exen mogen je nu misschien niet meer aankijken, ze kunnen nu misschien je vrienden niet meer zijn, ooit zagen ze je wel staan en gaven ze om JOU!

xx<3

Quotes:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s