Judgement Day

Hebben jullie het nieuws al gehoord? Op 21 december 2012 is de datum dat de wereld ten onder gaat. Wij gaan allemaal dood of groepen nemen ons over zoals bijvoorbeeld de Illuminatie. Ook kan het zijn dat over de hele wereld er rampen komen. Oftewel blablabla.

Wisten jullie ook al dat wij dood zouden gaan op 1 januari 2000. Precies op 00.00 van 1999 naar 2000 zou de wereld vergaan. Maar nu heb ik dus een documentaire gezien. Vorig jaar zou ook al het einde van de wereld zijn! Namelijk 21 mei 2011 zou GOD op aarde komen en ons (nee niet ons) maar de gelovigen meenemen. Mensen geloofden er echt heilig in! Wekenlang gingen ze zich voorbereiden, ze probeerden het iedereen te laten geloven. Massa mensen gingen de straat op met T-shirts, borden, van alles over ‘Judgement Day’.

Ze geloofden echt heilig dat ze dood zouden gaan! Dat god alle gelovigen naar de hemel zou brengen. Ik snap het niet. Één persoon zou dit hebben voorspeld en iedereen geloofde het. Families zijn er helemaal kapot aan gegaan omdat er allemaal ruzies waren omdat ze hun hele leven opgaven, banen opzeiden allemaal omdat ze op Judgement Day naar de hemel zouden gaan. Ze gaven al hun spaargeld uit. Alles…

Maar nee deze dag was net zoals alle andere dagen. 21 mei brak aan en 21 mei ging weer voorbij. Ze waren er helemaal versteld van. Helemaal aan het einde kwam er een vrouw die echt helemaal ontdaan was. Nee nu kwam god over 5 maanden. Oftewel 21 oktober 2011 was ook de dag des doods. Maar toch zijn wij nog hier. Net zoals we volgend jaar ook nog hier zitten! 21 december 2012 zal een dag zijn zoals gister, zoals vandaag en er zal een morgen zijn!

Documentaire. Holland Doc: Het kaf en het koren. judgement day

-x-

Advertenties

3 gedachtes over “Judgement Day

  1. Onheil-brengers zijn er altijd al geweest, maar het is aan ons om daar aandacht aan te schenken of niet 😉
    Van mij krijgen ze die aandacht zeker niet.
    Het is inderdaad heel erg te moeten vaststellen dat hele groepen van onze bevolking er toch in meegaan en dan ook drastische zaken ondernemen die hun verdere leven beinvloeden, maar da’s dan weeral hun eigen keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s