Best Video of the Year

Mijn Pinkpop stalk verhaal kan ook wel een beetje hiermee worden vergeleken. The VMA’s. Al sinds 2008 kijk ik elke jaar naar het spektakel. In 2008 was Katy Perry de presentatrice van de show, en bandleden van mijn favoriete band Thirty Seconds To Mars hadden ook een bijrol door wat artiesten te interviewen. Toen kwamen The Killers met het nummer Human en sindsdien was ik verliefd op de band en de show.

Sindsdien ben ik ook elk jaar gaan stemmen. Want MIJN artiest moest en zou winnen. Desnoods door 40 keer op stem te drukken… elke dag. De belangrijke stemmen die moesten worden uitgebracht door mij waren altijd in de genre Best Rock Video, Best Video Of The Year en vroeger hadden ze ook nog Best Alternative. Maar dit jaar zijn er maar een paar slappe categorieën. Met heel veel slappe artiesten. Altijd al wel! Want zodra ik de lijstjes bekeek kon ik al voorspellen dat in elke categorie Lady Gaga zou winnen. En bij de andere Beyoncé. Vorig jaar kwam daar Justin Bieber bij.

Ik heb een MTV inlog account puur zodat ik elk jaar kon stemmen. Twee dagen geleden kwam ik erachter dat het bijna weer zover is! Dus mijn wachtwoord weer ergens vandaan toveren zodat ik het weer eens kon gaan bekijken. Het is allemaal weer helemaal niks! Vorige jaren heb ik betere categorieën en artiesten voorbij zien komen. De grote vraag gaat zijn WIE zal er winnen bij Best Pop Video? Justin Bieber of One Direction? De rest maakt namelijk geen schijn van kans meer!

Mijn 3 belangrijke stemmen dit jaar zijn:

Best Rock Video: Coldplay – Paradise [Dit was de moeilijkste! Want op 4 van de 5 wilde ik wel stemmen. Dus elke keer maar weer terug komen om steeds op een andere te stemmen]
Best New Artist: Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Video Of The Year: Gotye – Somebody That I Used To Know

 
HIER kun je stemmen. Op 6 september is de show te zien!

-xoxo

Advertenties

5 gedachtes over “Best Video of the Year

  1. Leuk dat je zo passioneert bent met het stemmen haha! De enige keer dat ik ooit gestemd heb op een ‘artiest’ was toen ik (nog heeeel jong was) het junior song festival keek en ik het liedje van Tess heel leuk vond haha! Ik had mijn ouders gesmeekt of ze wouden stemmen. Ik was helemaal trots dat ze toen gewonnen had haha (:

  2. Ik hou van award shows! Ik stem nooit, maar ik kijk er altijd naar uit om de show te kijken en te zien wie er allemaal genomineerd zijn en wie er winnen en wie er allemaal aanwezig is 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s