Imagine Dragons naar Europa?

Ik ben al vaker enthousiast geweest over de band Imagine Dragons! Ik vond het dus ook helemaal niet erg dat hun EP werd uitgebreid naar een heel album: Night Visions. Op hun Twitter en Facebook zag ik al heel wat verhalen langs komen hoe goed het album werd ontvangen. Ondertussen spelen ze in Amerika uitverkochte zalen. Deze indie rock band mag ook zeker snel naar Europa komen. Ze zijn gewoon tof! Maar het nieuwe album moest maar bewijzen of ze zo tof zijn gebleven of dat de oude nummers toch de leuke zouden blijven.

En ze hebben het bewezen, ze blijven zo ontzettend tof! Deze muziek kan mij nu echt helemaal blij maken. De gitaren, de drums en zijn prachtige stem. Halleluja. Als je ooit naar de EP geluisterd hebt dan is dit album dus gewoon een perfecte aanvulling daarop. In plaatst van dat je constant dezelfde nummers aan het luisteren bent omdat je het album alweer door bent heb je nu nog meer materiaal om naar te luisteren. En het klinkt goed! Het nummer Bleeding Out heeft iets weg van het nummer Radioactive. Het genre van de harde drums klinkt gelijk. Maar dan heb je weer een totaal ander verslavend deuntje in het nummer Bleeding Out zitten. Amsterdam heeft een rustigere tint. Toch is vanaf het begin al duidelijk het geluid van Imagine Dragons te horen. Het nummer Fallen klinkt ook ontzettend vrolijk door de meerdere stemmen in het nummer. Ik garandeer je een goed humeur bij het beluisteren van dit album! Luister hier maar naar:

Het album is nog niet op spotify te beluisteren jammer genoeg. Maar heb je toch interesse in de nummers. Bekijk dan DIT bericht.
-Vinden jullie ook dat ze wel in Europa mogen gaan optreden?

Advertenties

3 gedachtes over “Imagine Dragons naar Europa?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s