Taylor in de repeat

Het is dan eindelijk zo ver. Het nieuwe album RED is uit van Taylor Swift. Ik heb er heel erg naar uit gekeken omdat ik een groot fan ben. Haar laatste twee albums heb ik helemaal kapot gedraaid. Maar nu dus het nieuwe album. Voordat deze uitkwam was er een countdown op de Twitter van Taylor Swift. Dat begon iets meer als tien dagen geleden zo:

Toen waren we dus bij één. Meteen ben ik gaan luisteren naar RED. Ik moet zeggen dat het me niet tegenvalt. Mijn eerste indruk was: een volwassener geluid. Je herkent duidelijk Taylor er in, toch heeft het een strakker geluid. Zelfs wat meer richting de rock en verder weg van het country geluid dat ze altijd duidelijk had.

Er is wel een minpunt. Taylor gaat in veel nummers vaak in de repeat. In meerdere nummers herhaald ze ze ze ze ze steeds maar weer weer weer weer woorden of ze heeft van die eeh eeh eeh, aah aah aah, ooh ooh ooh geluiden. Elke keer kiest ze weer een andere. In één nummer oké! In twee, te doen. Maar op geven moment begon het me echt op te vallen. Kan leuk zijn, maar om 50% van de nummers zo aan te vullen? Ook kunnen op deze manier nummers op elkaar gaan lijken. Jammer dus.

Verder moet je er maar gewoon naar gaan luisteren! Want de muziek van Taylor Swift is altijd opbeurend. Dus ook dit album weer. Een deel van het album staat nog maar op Spotify. HIER is het nummer van haar en Ed Sheeran te beluisteren, hij staat meteen boven aan! -X-Mw

5 gedachtes over “Taylor in de repeat

  1. Ik moet zeggen, het viel me een beetje tegen. Het is een leuk album, maar vergeleken met de rest vond ik het iets minder, ook vanwege al dat ge ooh en ge aah. Maar ja, misschien is mijn muzieksmaak ook wel veranderd 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s