#LuxorLive goes FRIS (help)

Ik heb al een tijdje niet meer over mijn vrijwilligerswerk bij Luxor Live gehad. Je hebt bij Luxor van alles. Optredens van geweldige artiesten. Privé gelegenheden met zweverige mensen. Party’s voor mensen die in een midlifecrisis zitten en zo in het programma ‘hotter than my daughter’ kunnen. Gave feesten waar jullie ook zeker een keer langs moeten komen! Maar dan heb je ook nog dat ene feest.

De vorige keer was mijn eerste keer. Je hoort er genoeg verhalen over, maar je weet niet wat je kunt verwachten. LOS gaan ze! Met 800 man komen ze binnen, tot het letterlijk er niet meer bij past. ZUIPEN doen ze! Ze gaan tegen alle regels in! Ze lopen rond alsof het 30 graden is. HUILEN tot er eindelijk geluisterd wordt. Praten? Waarom zou je?

Ik heb het over FRIS. HET feest dat eens in de zoveel tijd in Luxor gegeven wordt voor tieners van 12 tot 15 jaar. Wat zijn ze KLEIN! Wauw. De hele avond gaan ze los op Red Bull! Mobiel in de aantocht om een dame (met een plamuur laag op haar gezicht zodat ze net 16+ lijkt) haar nummer te vragen, om daarna de hele avond met haar te kunnen WhatsAppen in plaats van praten. Elk half uur komt er wel een huilend meisje langs die afgewezen is. Dramaaa..  Luisteren? Ho maar, zodra ze de kans krijgen staan ze in de wc van het andere geslacht.

Het is een avondje oppassen op heel veel kleine mensen! Vanavond ben ik weer aan de beurt, HELP. Be Aware als je ooit genoodzaakt bent om zo’n avond mee te maken. Neem een gasmasker mee! Ongeveer 3 keer per uur wordt je vergast door een 5 minuut lange spray van een deodorant bus OF ze spuiten  20 keer met een’overheerlijke’ parfum. Ugh stik ugh ugh stik. -Wish me luck! 

-Xm

Advertenties

2 gedachtes over “#LuxorLive goes FRIS (help)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s