Muse is absoluut spectaculair!

2013-06-04 21.30.17

Muse was absoluut spectaculair! Voor het eerst ging ik een concert bewonderen vanuit zitplaatsen. Dat is toch wel even wat anders. Desondanks heb ik echt genoten!

Met de hele familie op een rijtje zaten we klaar voor Muse. 4 juni 2013, 20.30 in de Amsterdam Arena. Voorprogramma Bastille hebben we helaas gemist want die speelde al heel erg op tijd (maar gelukkig ga ik hun bij Pinkpop zien). Billy Clyro heb ik nog een stukje van meegemaakt, het klonk leuk! Maar was afgeleid door zijn gekruip over het podium.

Toen moest er wat te drinken gehaald worden! In de lange rij samen met 100 anderen. Een man die achter me wilde dat ik zijn drinken ging halen, er voor ging betalen EN zijn Arena card van 20 euro voor 15 euro over koop. Nee toch maar niet hé…

20.30 LETS GO!

Ze kwamen op, maakten geluid en het was los! Wat een stem heeft Matthew Bellamy! Zo hoog als zijn gitaar af en toe! Prachtig. Het was zo groots allemaal dat ik soms wel een beetje afgeleid was. Voor me stond iemand met een meisje van 12 los te gaan (is het nu haar moeder? of zus?). Zou het een stel zijn die daar beneden helemaal los gaan? Een ROBOT achter het podium? Maar de show ging door. Je wist soms niet waar je moest kijken. Naar miniatuur Matthew die in het midden los ging, de beelden op de schermen, al die mensen die helemaal uit hun dak gingen of de mensen die in een topsnelheid met hun rolstoel richting de invalide toilet rolden.

2013-06-04 21.30.08

Hoe dan ook was het geweldig! Muse wil via hun concerten onderwerpen aanspannen. Kapitalisme was daar één van. Een acteur die opkwam en met euro’s ging gooien, en uiteindelijk dood ging aan bergen met geld die op hem vielen. Een vrouw die over benzine ging en dood ging door ‘benzine’ te drinken. Dezelfde vrouw die later aan een GIGA lamp hing, die opeens over het publiek heen vloog (zie foto’s). Prachtig! Mijn favoriete nummer Starlight was de afsluiter! Nog even mee schreeuwen (uuh zingen), toen was het na 2 uur en 15 minuten spelen jammer genoeg voorbij.

Bekijk de rest van de foto’s HIER 😀

XxMW

De volgende keer ga ik wel voor de staanplaatsen!

 

10 gedachtes over “Muse is absoluut spectaculair!

  1. Wat een show, het klinkt echt alsof ze alles uit de kast hadden gehaald. De muziek van Muse is al zo geweldig alleenstaand. Blijkbaar was het concert van hun in België ook super.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s