Top 5 #TheKillers nummers + alle kerstnummers

thkillers2012KillersPMVH210812Ook al is het natuurlijk onmogelijk om één nummer van The Killers te kiezen om op nummer 1 te zetten, ga ik het toch proberen. Het is inmiddels december en iedereen is weer druk bezig met het stemmen voor de top 2000. (HIER is mijn lijst te vinden). Kerst komt steeds dichterbij en in deze tijd hebben nog meer mensen de radio op de achtergrond vol met geweldige muziek. Dus ook voor mij een tijd om mijn top nummers uit te zoeken. The Killers mag natuurlijk niet ontbreken deze tijd. 1. Omdat ze een geweldige band zijn. 2. Omdat ze net hun nieuwe cd hebben uit gebracht ‘Direct Hits’. De mooiste nummers op één cd (kan niet beter). Erg toepasselijk voor deze top 5 zou ik zeggen. 3. Omdat ze altijd van die leuke kerst nummers uit brengen. Waarvan twee dagen geleden de nieuwste (lees verder). 4. Heb ik al verteld hoe geweldig ze zijn?

Laat ik maar eens beginnen dan:

5. Read My Mind – videoclip

4. All These Things That I’ve Done – videoclip

3. Human – videoclip

2. Mr. Brightside – videoclip

Omdat ik toch maar één op 1 kan zetten. Wordt dat een geweldig nummer van het album ‘Sam’s Town’. Als ik de live versie hoor van dit nummer in ‘The Royal Albert Hall’ in Londen dan krijg ik steeds weer kippenvel. Moet je eens AL DIE MENSEN keihard horen meezingen. Wat mis ik die twee momenten dat ik dit nummer zelf live mee mocht maken, op Pinkpop en het concert van The Killers in het Ziggo Dome in Amsterdam. (Lees HIER).

1. When We Where Young

Mooi hé?

 

The-Killers-Chrstmas

Omdat het voor The Killers tegenwoordig een traditie is om speciale kerstnummers uit te brengen zal ik deze ook met jullie delen. Het leuke aan de speciale nummers die ze uitbrengen is dat de liedjes alles behalve als kerstnummers klinken. Meestal met de humoristische videoclips en teksten erbij maakt het één apart geheel.

The Killers heeft de volgende kerst nummers uitgebracht:

2012: ‘I Feel It In My Bones’ (Videoclip)

2011: ‘The Cowboy’s Christmas Ball’ (Videoclip)

2010: ‘Boots’ (Videoclip)

2009: ‘¡Happy Birthday Guadalupe!’ (Videoclip) (Schande, ik kende dit nummer nog helemaal niet!)

2008: ‘Joseph, Better You Than Me’ (Videoclip)

2007: ‘Dont Shoot Me Santa’ (Videoclip)

2006: ‘A Great Big Sled’ (Videoclip)

Dit jaar hebben ze samen met de band Dawes een nummer uitgebracht genaamd ‘Christmas in L.A.’. Dit kerstnummer van The Killers heb ik twee dagen geleden meteen gedeeld op de Facebook van Marchingon. Thebeat (HIER). In de videoclip is de acteur Owen Wilson te zien. Hij speelt een acteur die het nog niet helemaal heeft gemaakt, het speelt zich natuurlijk af rond kersttijd. Het is een erg leuk nummer om te horen en met de leuke videoclip erbij kan ik alleen nog maar meer genieten.

2013: ‘Christmas in L.A.’

 

Xmw

Advertenties

7 gedachtes over “Top 5 #TheKillers nummers + alle kerstnummers

  1. I luv the Killers. Eerst dacht ik altijd, wauwww wat hou ik van hun singles, maar nadat ik ze op pinkpop zag was ik helemaal verkocht. LIEFDE voor deze band. Op 1 of andere manier doet ‘the way it was’ mij ook heel veel.

    1. Ik ben ook echt groot fan! (a). Ja, dat is inderdaad een erg mooi nummer ook.
      Ik heb jou op Pinkpop nog op een van de schermen zien verschijnen! Haha. Ik weet niet meer bij welk optreden dat was, maar ik herkende je meteen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s