What The Hell #AvrilLavigne

avriltumblr_my5vnzagHG1r0o7hso1_500

Avril Lavigine heeft een nieuw album genaamd … Avril Lavigne. What The Hell, wat is dat album weer leuk! Ze maakt weer een perfecte balans tussen gek en vrolijk naar rustig en emotioneel. Haar nummers zijn nog even speels als altijd.

Haar laatste album –Goodbye Lullaby– heb ik veel naar geluisterd. De manier waarop ze haar albums opbouwt zijn altijd erg vergelijkbaar. De vrolijke MTV hits: ‘What The Hell‘ en ‘Girlfriend‘. Zo ook bij dit album met ‘Here’s To Never Grow Up‘. Stuk voor stuk blije nummers, maar ik kan haar rustige nummers met wat meer inhoud nog meer waarderen!

Chad Kroeger de man van Avril Lavigne – HIER– is de zanger van de geweldige band Nickelback. Deze band kan er ook wat van met MTV nummers op hun albums. Op elk van Nickelback’s albums zit er één nummer die je wel kan waarderen, maar het nét niet is. Vooral omdat het gemaakt is voor het MTV publiek, daardoor heb je het nummer op een geven moment té vaak gehoord.

Ik zou het eerlijk gezegd best tof vinden als Avril Lavigne op Pinkpop zou komen!

Het mooiste nummer van het nieuwe album van Avril Lavigne is ‘Falling Fast’. Het nummer zit prachtig in elkaar!

 

Ik wil nu eigenlijk alle nummers gaan opsommen die geweldig zijn van het album, maar ik denk dat het verstandiger is dat er gewoon even naar geluisterd wordt. Aangezien bijna alle nummers van het album een genot zijn om naar te luisteren. Ze heeft op haar nieuwe album samen gewerkt met haar man Chad Kroeger. Er is ook een nummer op het album gekomen samen met Marilyn Manson. Hello Kitty is nog het meest aparte nummer, het moet maar je ding zijn. Het heeft een beetje een dubstep geluid.

 

Advertenties

7 gedachtes over “What The Hell #AvrilLavigne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s