Over mij

Hoi.

Ik wilde hier een heel verhaal gaan neerzetten. Waarom ben ik weer terug na al die jaren. Ik vraag het mezelf eigenlijk nog steeds af. Wie leest er tegenwoordig nog? En leest dan daadwerkelijk een heel verhaal? Zetten we niet altijd een reactie op een blog, om iemand een kijkje te laten nemen op je eigen blog? Maar is dat juist ook niet heel spannend en leuk?

Ben ik terug?

Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee.

Wat ga je hier doen dan?

Bloggen. Over muziek en series. Iets in die richting, denk ik.

Wat ben je aan het doen?

Ik weet niet wat ik aan het doen ben. Ik weet niet of ik nog wel kan bloggen. Ik weet op dit moment niet eens wat ik wil gaan vertellen. Ik weet überhaupt niet wat ik wil met mijn leven (midlifestudentencrisis).

Bloggen is altijd maar een vaag begrip. Je moet hier aan denken, je moet je aan bepaalde vage rare (maar op zich ook wel logische) regels houden. Ik snapte er nooit wat van. Ik moet me er nog maar eens in gaan verdiepen.

Ik wil gewoon een beetje muziek delen.

Ik zeg niet dat ik er iets vanaf weet. Dat doe ik namelijk niet. Ik heb een opvoeding gehad in (alternatieve) klassiekers en heb met die basis een bepaalde muziek smaak gecreëerd.

Welkom en dank je wel. Ik vind het leuk dat je hier bent. Of het nu een bewuste keuze was of per toeval, omdat Google je naar de verkeerde site leidde. Dan heb ik het volgende te zeggen, wie weet tot ziens en in ieder geval een top dag toegewenst.

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s